Werken aan werk

Gigant Sif produceert offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatformen. Dat gaat ze zo voor de wind dat de vestiging in Roermond is uitgebreid met een locatie in de Rotterdamse haven. Groei betekent werk. Veel werk. Maar hoe komt het bedrijf aan de zo welkome nieuwe mannen van staal?

 

De vonken springen ervan af

Wat Sif belooft, maakt ze waar; ‘no matter what’. We scherpte de merkpositionering aan, ontwikkelde de merkessentie en werkte de corporate identity uit op allerlei levels. Daarnaast werd een doelgroep analyse uitgevoerd waarbij de customer journey en persona’s in kaart werden gebracht. Als laatste ontwikkeling kwam daar Werken bij Sif bij: een website die volledig is ingericht op het vinden van nieuwe werknemers die willen werken bij een bedrijf waar de vonken vanaf springen.

Immx logo met een grote X en het SIF Offshore Foundations logo naast elkaar

Sif stelt hoge eisen aan haar werknemers op het gebied van veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Bij het werken met zo’n zware producten en met soms wel zes kranen tegelijk, is het van belang dat het team goed kan samenwerken. ‘Werken bij Sif’ is daarom ingericht op een persoonlijke manier. Werkzoekenden lezen verhalen en zien videoportretten van toekomstige collega’s en leren hen op een informele manier kennen. Door die connectie te maken, wordt de doelgroep dichter bij het bedrijf gebracht.

Op je collega’s kun je bouwen

Het bijzondere is dat ’Werken bij Sif’ toegankelijk is voor iedereen. De verhalen die we hebben opgehaald in artikel- en filmvorm zijn niet opgepoetst of gelikt. Die authentieke verhalen van even authentieke mensen zijn ongelofelijk aansprekend. De typische karaktereigenschappen van medewerkers van Sif, zoals doorzettingsvermogen en aanpakken, zie je terug in de verhalen. Je ziet de werkvloer op je beeldscherm, zonder filter en zonder opsmuk. Als dat aanspreekt, en je hebt de gevraagde kwaliteiten, dan is de kans groot dat je bij Sif een lange carrière maakt.

Werkvloer op je beeldscherm

Blijf ontdekken.

Blijf ontdekken.

Wij helpen je daarbij. Vanuit Roermond of gewoon, bij jou op locatie. En niet alleen, maar samen met jou. Dat doen we met onze bewezen aanpak:

Wij zijn het enige bureau dat jou in staat stelt zowel je strategische als uitvoerende zakelijke activiteiten fundamenteel te versterken. En dat werkt. Aantoonbaar.

Samen zijn we IMMX.
Samen aan de slag?

Jij gaat het maken! Daar zijn we van overtuigd.