Samen spetteren met WML

Stap binnen in de wereld van WML, de pionierende kracht achter Limburgs drinkwater. Geworteld in vertrouwen en gedreven door innovatie, streeft WML ernaar om elke druppel water tot een kostbaar geschenk te maken.

Met een sprankelende visie als leidraad zet WML zich in voor de hoogste normen in drinkwatervoorziening. Gepassioneerd personeel is hiervoor randvoorwaardelijk. En juist hier wilde WML sterker in worden.

WML omarmt de menselijke diversiteit en het creëren van een omgeving waar iedereen in kan gedijen. Sterker nog: WML is ervan overtuigd dat iedere persoon met zijn eigen achtergrond, talenten en perspectieven een cruciale rol speelt in het vormgeven van de toekomst.

Ze moedigt haar medewerkers aan hun ware zelf mee te nemen naar het werk, om hun passies te volgen en hun ideeën te delen. Door een cultuur van inclusie en openheid te creëren, inspireren we elkaar tenslotte om te groeien en te innoveren.

Wat maakt WML als werkgever uniek?

In een breed opgezette campagne hebben we die ruimte gegeven aan de ware essentie van ieder individu. De pay-off “Word watermaker, neem jezelf mee” weerspiegelt de overtuiging dat iedereen kan bijdragen aan hun missie.

In een gecombineerde online en offline aanpak is er een ruimte doelgroep benaderd.

De inspanningen van de nauwe samenwerking tussen IMMX en WML werpen zijn vruchten af. Op de arbeidsmarktcampagne zijn ruim 200 sollicitanten binnengekomen.

Deze resultaten onderstrepen de impact van WML en haar betrokkenheid bij de gemeenschap. En met de geest van innovatie en een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid, blijven we samen bouwen aan een waterrijke toekomst.

Resultaat voor WML is resultaat voor de maatschappij

WML is niet alleen een bron van leven, maar ook een bron van mogelijkheden.

Blijf ontdekken.

Blijf ontdekken.

Wij helpen je daarbij. Vanuit Roermond of gewoon, bij jou op locatie. En niet alleen, maar samen met jou. Dat doen we met onze bewezen aanpak:

Wij zijn het enige bureau dat jou in staat stelt zowel je strategische als uitvoerende zakelijke activiteiten fundamenteel te versterken. En dat werkt. Aantoonbaar.

Samen zijn we IMMX.
Samen aan de slag?

Jij gaat het maken! Daar zijn we van overtuigd.