Bourgondische burgers, maar dan anders

Een goede chef-kok en een heerlijk assortiment aan plantaardige burgers en bites. Meer heb je niet nodig om een mooie menukaart samen te stellen die goed is voor de mens én voor de wereld. SoFine Foods helpt chefs daar als geen ander bij.

De brug tussen partijen

Plantaardige voeding is hipper dan ooit. De vraag naar plantaardige gerechten in restaurants is nog nooit zo groot geweest. Als chef-kok wil je je klant imponeren. Maar lukt dat wel met de burgers die ook standaard in de supermarkt verkrijgbaar zijn? SoFine for Chefs is de aparte productlijn van SoFine die die chef-koks hulp biedt in plantaardige tijden.

Immx logo met een grote X en het SoFine logo naast elkaar

SoFine for Chefs biedt namelijk een exclusief assortiment vegan burgers en bites dat in een goed restaurant niet misstaat. Ze zijn honderd procent plantaardig, dus geschikt voor vegans, vegetariërs en flexitariërs. De basis is biologische sojabonen. En vooral: 100% chef-waardig!

SoFine for Chefs zet plantaardige klassiekers opnieuw op de kaart: XXL-burgers en snack-klassiekers. Ondanks de ongekende populariteit van vega en vegan voeding, beklijft er vaak nog een stoffig imago aan. Tijd om daar verandering in te brengen. De verpakkingen van SoFine for Chefs moeten dat bourgondische uitstralen dat staat voor genieten, gezelligheid en heerlijk eten. Chefs die deze verpakkingen zien, zien de mogelijkheden om hun gasten te verwennen.

‘Onze taak was om de verpakkingen een exclusieve en smakelijke uitstraling te geven. Ze moeten in het oog van de chef springen. Aan ons de eer om SoFine for Chefs op te laten vallen in het vriesvak van onder andere de Hanos en de Sligro’, vertelt projectmanager Wendy Derix.

Verpakt om gezien te worden

Naast de verpakkingen van SoFine for Chefs, mag de nieuwe lijn zich ook laten zien op horecabeurzen als de Horecava. Want daar zijn de chefs natuurlijk te vinden! Zo hebben we SoFine for Chefs neergezet met een stand en met foldermateriaal, maar vooral door mensen te laten proeven en ervaren hoe heerlijk de producten zijn.

‘We kregen de formaten van een stand en een foto van de foodtruck die er kwam te staan. De rest was een leeg canvas’, vertelt Wendy. ‘Daardoor konden we SoFine for Chefs helemaal tot uiting laten komen in meubels en accessoires. We hebben een mini-restaurant ingericht dat de stoere en robuuste bourgondische sfeer die we zochten helemaal uitstraalt. Op de muren hangen fotolijstjes met mooie foto’s van de producten waardoor je direct gaat watertanden.’

De boer en beurs op

Een theelepeltje creativiteit en een snufje authenticiteit van de kok: veel meer is er niet nodig om de burgers om te toveren tot een waanzinnig gerecht. Alle producten zijn makkelijk te bereiden en met een twist tot een unicum op de menukaart te maken. Daarmee krijgen de vegetarische opties op de menukaart als pasta-pesto of een salade een duchtige concurrent.

Om chefs te inspireren hebben we een receptenboek ontwikkeld. SoFine for Chefs heeft daarvoor lekkere en bijzondere recepten gecreëerd. In combinatie met verlekkerende productfotografie kan iedere chef aan de slag met SoFine for Chefs.

Voor de opmaak is gekozen voor een bourgondische uitstraling die aansluit bij het gevoel dat SoFine for Chefs teweeg wil brengen. Dat is terug te zien in de fotografie en in de rauwe en robuuste beelden en typografie. Zo is het receptenboek an sich al een hapje!

Inspire to create

Blijf ontdekken.

Blijf ontdekken.

Wij helpen je daarbij. Vanuit Roermond of gewoon, bij jou op locatie. En niet alleen, maar samen met jou. Dat doen we met onze bewezen aanpak:

Wij zijn het enige bureau dat jou in staat stelt zowel je strategische als uitvoerende zakelijke activiteiten fundamenteel te versterken. En dat werkt. Aantoonbaar.

Samen zijn we IMMX.
Samen aan de slag?

Jij gaat het maken! Daar zijn we van overtuigd.