Goed op weg voor WOT en Bouwend Nederland

Online goed op weg. Dat begint offline. Na een diversiteit aan opdrachten voor de verschillende partijen van Bouwend Nederland was het tijd om een volgende stap samen te zetten.

De brug tussen partijen

Als adviseur en sparringpartner van verschillende partijen van Bouwend Nederland, hebben we de verbinding tussen al die partijen gelegd. Niet voor niets. Als externe partij hadden we inzicht in de overeenkomstige doelen en werkwijzen van de verschillende organisaties. Door los van elkaar aan diezelfde doelen te werken, ontstond onnodige concurrentie. Ons advies was duidelijk: werk met elkaar samen. Zo ontstond Wegdek Onderhouds Technieken (WOT): een goed functionerend en effectief samenwerkingsverband dat middelen op efficiënte en doelmatige manier verzilverd.

Immx logo met een grote X en het Wegdek Onderhouds Technieken logo naast elkaar

Voor WOT hebben we niet alleen bijgedragen aan de concretisering van het gedachtegoed, maar hebben we ook de WOT-website neergezet en de bijbehorende online marketing. Naamvoering, positionering en concept zijn van onze hand. Het product dat WOT verkoopt is simpel en zonder poespas. Het is bovendien een product dat bestaat door redelijk oude kennis. Die eenvoud van het product moest ook terugkomen in het concept, in de stijl en in de campagne. Het you see what you get-principe blijft daardoor hoog en dat is voor WOT heel belangrijk.

Zonder poespas

Om op een toegankelijke manier duidelijk te maken wie WOT is en wat ze doen, hebben we bovendien een animatie bedacht en gerealiseerd. Deze is prijsbewust en aansprekend geproduceerd. De animatiestijl sluit volledig aan bij de corporate identity van WOT. Animatie leent zicht uitstekend als middel voor dit soort doeleinden. Het grote voordeel daarbij is dat het makkelijk op sociale media gedeeld kan worden.

WOT in animatie verduidelijkt

Door de juiste middelen in te zetten bij het tweeledige doel van WOT, worden middelen effectief ingezet en is ieder contactmoment raak. En het mooi is, door de krachten te bundelen, wordt het effect versterkt.

Samen sterker

Blijf ontdekken.

Blijf ontdekken.

Wij helpen je daarbij. Vanuit Roermond of gewoon, bij jou op locatie. En niet alleen, maar samen met jou. Dat doen we met onze bewezen aanpak:

Wij zijn het enige bureau dat jou in staat stelt zowel je strategische als uitvoerende zakelijke activiteiten fundamenteel te versterken. En dat werkt. Aantoonbaar.

Samen zijn we IMMX.
Samen aan de slag?

Jij gaat het maken! Daar zijn we van overtuigd.