Samenwerken met SABIC: it’s chemical!

De juiste mensen. Die zoeken we allemaal. Ook bij de chemische wereldleider SABIC. Een blik getalenteerd procesoperators opentrekken is er nog niet bij. Het vinden van de juiste kandidaten met de nodige vaardigheden en passie blijkt een uitdaging.

We begonnen dit avontuur bij het diepgaande begrijpen van de specifieke eisen en behoeften van SABIC voor procesoperators.

In nauwe samenwerking met het SABIC HR-team stelden we een gedetailleerd profiel op van de ideale kandidaat en ontdekten we de unieke voordelen en kansen die SABIC te bieden heeft.

Vervolgens creëerden we een doordachte arbeidsmarktcampagne. Hierbij maakten we gebruik van verschillende kanalen, waaronder sociale media en gerichte advertenties, om de boodschap van SABIC wijdverspreid door te zetten en de interesse van potentiële kandidaten te wekken.

De doordachte arbeidsmarkt­campagne

Fun fact:

Deze campagne is onderdeel van de samenwerking tussen SABIC en IMMX die al ruim 25 jaar duurt!

Dankzij deze campagne wist SABIC een flink aantal getalenteerde kandidaten aan te trekken voor de rol van procesoperator. Daarnaast heeft de samenwerking bijgedragen aan SABIC’s positie als aantrekkelijke werkgever.zx

Gevonden!

Blijf ontdekken.

Blijf ontdekken.

Wij helpen je daarbij. Vanuit Roermond of gewoon, bij jou op locatie. En niet alleen, maar samen met jou. Dat doen we met onze bewezen aanpak:

Wij zijn het enige bureau dat jou in staat stelt zowel je strategische als uitvoerende zakelijke activiteiten fundamenteel te versterken. En dat werkt. Aantoonbaar.

Samen zijn we IMMX.
Samen aan de slag?

Jij gaat het maken! Daar zijn we van overtuigd.