Time to deliver

Deliver is natuurlijk de volgende stap. Na de define & design fase gaan we op missie om de plannen te realiseren en resultaten te boeken.

Echte aandacht

Bij IMMX begrijpen we dat de delivery fase een cruciaal onderdeel voor jou is. Het wordt tastbaar, krijgt vorm, kleur, geur en smaak. De ideeën komen letterlijk tot leven.

Leuk, maar ook spannend. Dat begrijpen we.
We bellen even, sturen een appje.

We zorgen dat we ieder detail vastleggen en opvolgen. En jouw meenemen op onze creatieve reis. Want zo bereiken we samen iedere projectmijlpaal met een dikke vette lach op ons gezicht.

Echte aandacht

Verwacht dan ook interactie. We doen het samen.

Dat kan zijn met onze projectmanagers, je accountmanager,ontwerpers, schrijvers, webbouwers of andere sleutelspecialisten van IMMX.

Wij begeleiden je door iedere fase van het project en zorgen ervoor dat we aan je eisen voldoen. Adviseren wat je echt nodig hebt. En net dat beetje meer.

Samen als een team. Wel zo sterk.

Een effectieve deliver fase staat met duidelijke communicatie, uitgekiend projectbeheer en kwaliteitscontrole. En nog een keer controleren. Alleen zo leveren we geweldige kwaliteit. Op tijd en binnen budget. En uiteraard nemen we jou mee, zodat je overal van op de hoogte bent.

Een goede delivery fase is echt belangrijk. Voor ons. Maar vooral voor jou.
Voor jou vertaalt dit naar verhoogde klanttevredenheid, herhalingsaankopen en verwijzingen. Het komt ten goede van jóuw reputatie. En van jouw werk.

Sluiten we samen een (tussen)project af? Dat gaan we vieren! Met de grootste zorg en een ongeëvenaarde ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om onze delivery fase van wereldklasse voor jouw marketing- en communicatie-vraag zelf te ervaren.

Streef naar groots: kwaliteit en communicatie als fundament