Define & design

Van dromen naar denken. Naar denken en doen. We gaan je droom in een plan gieten. Want: een droom zonder plan is maar een wens.

En daar doen we bij IMMX niet aan.

Realiseren die handel!

Na de Dream-fase is het tijd om de handjes uit de mouwen te steken. We kijken naar jouw merk en werk als geheel. Als één groot verhaal waar iedere opdracht, vraag en uitdaging een hoofdstuk van is.

We realiseren een plan waarin we jouw droom gaan waarmaken. Daarom hakken we je visie op in kleinere brokken en stoppen die in een tijdlijn. Na elke stap evalueren we of de resultaten zijn behaald en we door kunnen naar de volgende stap.

We blijven cyclisch werken. Daardoor blijft er altijd focus op het resultaat. En zo voorkomen we dat we samen verdwalen in de wereld van mogelijkheden. Want er is zoveel mogelijk…

Focus houden dus.

Realiseren die handel!

Waarmaken doen we samen. We gaan dus ook samen als gelijkwaardige partners aan de slag. Wij als onderdeel van jouw team of andersom. Net wat het beste past bij het project. Altijd met aandacht voor jou.

We zetten onze deskundige mensen op de job. Waar nodig leren we bij. We maken ruimte om te experimenteren, zodat als we voor jou aan de slag gaan jij de geplaveide weg kan volgen.

We vinden efficiënte oplossingen, ontwikkelen plannen die hoofd en hart raken, zonder het doel uit de ogen te verliezen. Onze specialisten nemen je graag mee in plannen vol verbeeldingskracht, creativiteit of effectiviteit. Net wat nodig is.

Zijn we klaar met deze fase? Dan gaan we door met de Deliver-fase.

Wie maakt het waar?

Overtuigd van onze aanpak

Wil jij direct jouw merk aanpakken? Dan komen wij graag met je in contact en plannen we snel een intake in. Voor je het weet zit je met het team om de tafel voor de brainstorm.