Kernwaarden die het maken

Explore. Embrace. Empower.
Dat zijn onze kernwaarden.

Ofwel: fancy bewoording voor dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn. Deze drie kernwaarden zijn voor ons zo belangrijk dat we ze ook als pay-off gebruiken en op onze notitieboekjes lieten drukken.

We hebben een onderzoekende houding

Onze nieuwsgierigheid is niet te temmen. We willen het naadje van de kous weten en vragen door. Voor onze opdrachtgevers en voor onszelf.

Achterliggende vraagstukken halen we met plezier naar boven. Tegelijkertijd zitten we met onze neus in de ontwikkelingen. Binnen en buiten ons vakgebied. Ons blikveld is namelijk groter dan onze functie.

We hebben een onderzoekende houding

We zijn verbindend

Wij zijn zelf de sleutel voor een goede relatie. Van die gedachte zijn we doordrongen. We zorgen er dan ook voor dat alles wat we doen bijdraagt aan zowel het product als aan de relatie met onze opdrachtgevers.

Maar het is niet alleen maar 1:1-contact. Het is voor ons net zo belangrijk om onze opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen. Om ervoor te zorgen dat ook zij elkaars capaciteiten kunnen gebruiken.

Daarom stellen we ons netwerk met plezier open.

We zijn verbindend

Versterken en bekrachtigen: daar gaan we bij IMMX voor

We zijn enthousiast en energiek. Coachen waar nodig. En nemen onze opdrachtgevers mee in die energie.

We kiezen de uniekste positioneringen, bedenken de creatiefste campagnes, maken de mooiste designs, best converterende online campagnes en meest gebruikersvriendelijke websites om onze opdrachtgevers te laten groeien en naar grote hoogte te laten stijgen.

Versterken en bekrachtigen: daar gaan we bij IMMX voor